Body-age: 40???

Min yngste svigerinde guidede mig igennem en Nintendo Wii Fit konditionstest. Resultatet blev en body-age på 40 – +12 til min faktiske alder på 28!!! Det er ikke positivt. Jeg undskylder det med at jeg har været begravet i opgaveskrivning de sidste par måneder og at skolen generelt har gjort at jeg har måttet prioritere familien i min sparsomme fritid. Nu hvor skolen er ved at være afsluttet skulle der gerne være mere fritid til rådighed, så jeg har tænkt mig at komme igang med at løbe og styrketræne igen.

Jeg er gået igang med et løbeprogram fra 0 til 10 km på 16 uger (jeg fandt det hos motionslob.dk/løbeprogrammer, “Begynder 2”). Indtil videre har jeg krydset dag 1, uge 1 af – og det var ikke noget kønt syn. Bare det første minut i løb var udfordrende. Det er vist godt at jeg er kommet igang igen!

Styrketræningen glæder jeg mig også til at komme igang med. Jeg har lånt min gamle Post DK kammerat Thomas’ nye træningsprogram. Jeg har kun prøvet dag 1 en gang indtil videre. Det virker meget fornuftigt, men jeg kunne godt tænke mig at få det flettet sammen med det program min bror lavede til mig for flere år siden. Derudover ville jeg også gerne igang med plyometrisk træning når grundformen er på plads igen. Det primære formål med den plyometriske træning skal våre at øge min hoppestyrke, da jeg godt kunne tænke mig en dag at komme igang med at spille basketball igen.

Det har længe været min plan at jeg skulle ramme en topform omrking min 30-års fødselsdag. Jeg synes det virker realistisk at barbere min body-age ned på de lidt under 2 år der er til den dato, og med de planer jeg har for kredsløbs- og styrketræning skal det nok lykkes.

2 tanker om “Body-age: 40???”

Der er lukket for kommentarer.