Intense Debate

Jeg har lige installeret et nyt kommentar-system her på bloggen. Det hedder Intense Debate og er fra udviklerne bag selveste WordPress. Brugerfladen ser måske en smule intimiderende ud, fordi der er så mange valgmuligheder, men jeg synes alligevel det er smart at man fx kan skrive kommentarer med sit Facebook-login (heæt ærligt – hvem har ikke sådan et?). Vær ikke bange – prøv det. Man kan bare sige “Hej”!

2 tanker om “Intense Debate”

  1. Det ser ud til at de få eksisterende registranter der er her på bloggen ikke kan bruge deres login til at kommentere fra, og derfor enten skal kommentere som gæst eller facebook bruger. Hmm – det ved jeg ikke om jeg synes om.

  2. Intense Debate er midlertidigt slået fra fordi jeg ikke kan moderere spam kommentarer. Det dur ikke – tænk hvis en sjælden ægte kommentar skulle fanges i filteret uden at jeg kan godkende den? Forfærdeligt!

Der er lukket for kommentarer.