Aldrig mere klinisk undervisning?

Min uddannelse er begyndt at rinde mod enden. Idag havde jeg den sidste dag med klinisk undervisning. I de næste 14 dage skal jeg have undervisning på campus, hvorefter også den teoretiske undervisning er overstået. Til sidst står den (forholdsvis) store bacheloropgave og venter som et bjerg jeg aldrig har troet på jeg vil være i stand til at bestige. Det eneste der holder mig fra at give op (på forhånd) er at uendeligt mange andre end jeg har klaret den samme opgave, og uendeligt mange har også klaret andre opgaver på højere niveauer. Jeg forbeholder mig dog retten til at synes at det er skræmmende.

Mine 3 ugers “valgfri klinik” er foregået på Holbæk sygehus. Min kære KIA Sephia har i løbet af ugerne fragtet mig i alt ca. 1600km. Det har den klaret fint! En dejlig vogn.

Ugerne på Holbæks (og dagene på Kalundborgs) radiologiske afdeling(er) har været en fornøjelse. Der er en god kollegial stemning, blandt de rare mennesker der arbejder der, og deres faglighed og stolthed over faget er i top. Alt sammen er kvaliteter jeg håber at finde det sted jeg skal arbejde i fremtuden.