Ikke blot endnu en dag

På vej med toget. Klokken er næsten 6. Det er første skoledag efter julepausen. Jeg skal være på radiologisk afdeling, herlev hospital, kl. 745. Jeg er stået tidligere op end nødvendigt, så jeg kunne nå en tur i Fitness World, Ballerup.

I løbet af den korte togtur slår det mig pludseligt; Jeg glæder mig til at komme igang med 2011! Den første dag efter en ferie er normalt ikke den højest værdsatte hændelse, men det gik op for mig hvor fantastisk et potentiale der er for dette nye år.

Det var fedt at træne igen, efter ikke at have været der i en måned (og ikke at have trænet regelmæssigt i flere måneder). Den gode begyndelse på min dag har forplantet sig til hele resten af dagen. Hvis jeg kan få mig selv ud af sengen og ned i træningscenteret jævnligt i denne uge og hvis det resulterer i det samme gode humør, så skal det nok blive en god, fast vane.

Jeg har kun 5 måneders SU tilbage. Det er for vildt at der snart er gået tre et halvt år siden jeg begyndte på min uddannelse. Det slog mig da jeg rettede i min su.dk igår. Jeg er snart en voksen mand med uddannelse, job, kone og barn. Hvem skulle have troet det?

Livet handler om at få det bedste ud af det, og at sætte pris på det man får. Der sker mange ting der gør det svært at huske på dette, men jeg forsøger at minde mig selv om det så ofte jeg kan. Jeg kan kun håbe på at min holdning kan give noget positivt videre til andre.

Godt nytår!