Opgaveindsats

Jeg går i baglås når jeg skal skrive gruppeopgave. Det er ikke en attraktiv egenskab, men jeg må erkende at jeg besidder den. Når der skal skrives opgaver og vi som denne gang har 3 uger til rådighed til at skrive den, har jeg svært ved at disponere tiden. Jeg føler ikke at denne opgave er uoverkommelig – snarere det modsatte. Der er klare retningslinier og ikke specielt avancerede krav til opgaven. Alligevel sidder jeg med skrivekrampe og en nærmest magnetisk frastødning fra tekstbehandlingsprogrammet.

Det kunne være så rart at kunne arbejde igennem i denne uge, og næste uge, og få opgaven klar til aflevering til fredagen i næste uge. Så kunne jeg holde efterårsferie sammen med Christina og Oskar. Det er slet ikke et uoverkommeligt mål for en gennemsnitsflittig elev. Men desværre ender det nok med at jeg sidder febrilsk og hakker i tasterne for at få opgaven færdig i slutningen af efterårsferieugen alligevel.

Dette indlæg var et forsøg på at få gang i tastaturet. I morgen har vi den første vejledning. Hvis det går som jeg håber, vil det give mig en masse positiv energi at skrive med.