Skulle man bruge flickr?

Jeg overvejer at begynde at bruge flickr til at dele billeder på. Jeg har sat mig ind i mulighederne for at begrænse adgangen til private billeder og at dele billeder med folk der ikke giderat oprette en konto – både på flickr eller på min egen side, chani.dk.

Fremadrettet er det ikke noget problem at bruge flickr – opdelingen i sets og kronologisk sortering i ens photostream fungerer fint… fremadrettet. Men hvad hvis flickr skulle bruges til arkivering af bagkataloget? Jeg har efterhånden samlet en del billeder sammen. Skulle de lægges ind kunne man smide hver år, hver måned og hver “event” i seperate set. Men jeg er ikke sikker på at de sets man laver vil bliver arrangeret kronologisk i forhold til hvornår de er taget (så vidt jeg har forstået vil de blive arrangeret i den rækkefølge de oprettes i).

Jeg skal måske teste lidt mere før jeg udtaler mig, eller beslutter mig endeligt. Men for nu er der lidt fra min flickr-profil her: