Billederne fra rejsen til Spanien

I august proklamerede jeg at billederne ville blive færdige samme dag. Det er de nu. Se dem i galleriet.

Det har taget mig rigtig lang tid. Jeg har haft svært ved at redigere i dem. 650 billeder blev skåret ned til 400. Men jeg kunne sagtens have smidt flere væk, der ikke bidrager yderligere til historien. Det er svært at smide dem væk, fordi de fylder jo ikke så meget så jeg kan ligeså godt gemme dem – the more the merrier. Det har i hvert fald været devicen indtil nu. Men efter denne tur tror jeg virkelig på at jeg har lært noget om rejsefotografi: Fokuser mere på detaljerne. Det er ikke uendelige antal billeder af udsigter, turistattraktioner og landskaber der er det vigtigste. De er gode nok til en gang imellem at dokumentere hvor på tidslinjen vi er nået til. Men minderne – essensen af det gode rejsefotografi – ligger gemt i de små detaljer; Vores historie på rejsen. Det har jeg sat mig for at huske til næste gang.

Billederne findes her:

24219|400