Ubuntu: Dag #2

Det har været en fornøjelse at læse lektier på min Ubuntu-netbook, idag. Takket være OpenOffice-pakken er der ingen problemer med at bruge alle tekster og noter jeg har lavet i Windows.

Udover lektielæsning (hovedsageligt blot pdf-filer) har jeg også været på netbank, surfet lidt lyd og video på nettet og installeret OpenTTD så der er lidt at lege med. Jeg kommer måske til at savne World Of Warcraft; Indtil videre er det ikke noget problem, men det gør bare at udsigten til ikke længere at være afhængig af at dual-boote Linux og Windows har lange udsigter.

Med en Pro-licens til Bibble 5 kan jeg både bruge programmet i Linux og Windows. Jeg har et stykke tid gået og overvejet at opgradere min Lite-licens. Det kan være det er tid nu; En opgradering kan fås til $99.95.

Fra min stationære har jeg formået at printe næste uges skoleskema ud. Der var ikke nogen driver til min Canon MX310, men en tråd på ubuntuforums.org nævnte at driveren til Canon MP150 også virkede til min model. Tak til folk i forummet!

Indtil videre er jeg ikke stødt på noget jeg plejer at lave i Windows Vista som jeg ikke kan lave i Ubuntu – med undtagelse af at spille World Of WarCraft. Det er yderst sjældent jeg spiller det alligevel, men med et par måneders mellemrum kommer lysten alligevel tilbage for en stund. Alt andet jeg laver kan nærmest overføres direkte til Ubuntu.