Bagkameraet.dk

En gut, ved navn Søren, kører en hyggelig blog om sit (foto-)liv på bagkameraet.dk. Jeg har aldrig mødt ham, men har fundet hans side i forbindelse med internetsøgninger angående Bibble og / eller prime-objektiver til kameraet. Han er en flittig fortaler for begge. Bagkameraet’s adresse var tidligere “grejluder.dk“, og det er en meget passende titel til indholdet af mange af indlæggende. ;)

Søren skriver levende om skræmmende mange af de ting jeg selv har interesse i; Som nævnt både Bibble og prime-objektiver, men også ting som Ubuntu, Servage, fotografi i almindelighed, tips og tricks i faget og formidling af hans oplevelser, samtidig med at bloggen har et meget personligt præg med familiebegivenheder og venner. Det er ikke bare en nørd der videregiver alt det de andre skriver om på nettet; Han lever sig ind i det og man føler man lærer ham at kende. Det er hyggeligt, på en skummel Facebook-stalker-agtig måde at følge med i.

Fordi vores interesser er ens på så mange punkter er det som om at jeg får et indblik i mit eget liv, som det ser ud om ikke alt for mange år. Jeg ville ihvertfald ønske at jeg kunne blive en ligeså dygtig fotograf inden for en overskuelig fremtid. Lige nu er jeg igang med at læse hans gamle indlæg, og det inspirerer mig til at få gjort noget ved mine egne hobbier.

Tak til Søren  / dkspook. Jeg er sikker på hans blog nok skal inspirere til flere indlæg og tiltag her på bloggen.