Katten Phliiip

Den hedder egentlig Philip (med F?). Den blev vist oprindelig fundet efterladt af sin mor af Katjas forældre. Katja og min svoger, Martin, adopterede den og navngav den efter Katjas bror. Da de senere fik hunden Eddie flyttede Philip over til min svigerfar Rune, Ditte og Sara, som er blevet rigtig glade for ham. Især Rune. Han taler hele tiden om ham og alle hans påfund, reaktioner og lyde. Det er dejligt at en lille skrøbelig killing – der er vokset til nu er vokset til en lille skrøbelig voksen kat – kan skabe så meget glæde.

Efter Philip er flyttet over til Rune er han blevet en ude-kat for første gang. Det er sjovt at opleve ham opleve verden udenfor for første gang. Jeg fangede et billede af ham da han lå på lur oven på traileren – For at få fat på den fugl han sidder på spring for at fange sidder ca. 7 meter væk, men det holder ikke Philip fra at være optimistisk omkring hans chancer som succesfuldt rovdyr.

Philip på rov

2 tanker om “Katten Phliiip”

  1. Han blev født af Mille, som blev fundet i en container af Philip (altså Katjas bror). Hun blev gravid og fik Molly og Philip (kat). Mille døde desværre fordi hun var så lille og svag efter alt det hun havde oplevet. Molly kom til en anden familie og de beholdte selv Philip.

Der er lukket for kommentarer.