Sommerferiejobbet

Efter eksamen “pjækkede” jeg de to sidste uger af måneden (min uddannelsesansvarlige var indforstået med dette). Efter denne lille sommerferie er jeg pr. d. 5. i 7. begyndt på mit sommerferiejob på radiologisk afdeling på Glostrup hospital.

Jeg er ansat som uuddannet personale med særlige kvalifikationer – Denne fine titel er et resultat af en efter sigende unik aftale som Glostrups radiologiske afdeling har forhandlet på plads med FOA. Mine særlige kvalifikationer består i at ifølge loven er det kun autoriserede radiografer og personer under uddannelse til radiograf der må arbejde med radiografi. Mine 5 semestre som radiografstuderende har således sikret mig en timeløn på 149,8 kroner i timen. Jeg er meget tilfreds! Og taknemmelig! Meget taknemmelig, fordi her i sommerperioden er der bestemt ikke behov for den ekstra arbejdskraft som jeg kan byde på. Tvært imod. En stor del af dagens arbejdstid er i denne uge gået med at sidde ned og vente på at der dukker nogle patienter op. En smule frustrerende, men samtidig et tegn på at alle på radiologisk afdeling har gjort mig en stor tjeneste. Både ledelsen der har ansat mig og radiograferne der (er jeg sikker på) har lagt et godt ord ind for mig. Jeg siger tak til dem.

Det meste af min sommerferie er således blevet afsat til arbejde. Jeg tilbød dem i forbindelse med min ansøgning at jeg kunne arbejde ugerne 27-29 og 32-34 og fik, til min store overraskelse alle ugerne. De havde ellers givet udtryk for at de kun havde brug for mig i tre af de uger jeg havde mulighed for at arbejde i, men den endelige aftale lød på de seks ovenstående uger. Alle ugerne er mandag til fredag, 37 timer per uge. Samtidigt har jeg stadig min lørdagsafløserstilling hos Post Danmark, men da jeg synes 6 arbejdsdage om ugen er i overkanten, når jeg egentlig kunne have siddet og nydt vejret på altanen, så har jeg ansøgt om fri fra lørdagsarbejdet. I den forbindelse er det spændende at se hvad der sker hvis ikke de vil give mig fri i de weekender jeg er i Spanien.

… mmm, Spanien. Tak for nu.