Kun en hue

Min ældste svigerinde er blevet student i denne uge. Et stort tillykke til hende! Hun er den første i Christinas familie der gennemfører en ungdomsuddannelse og får hue på. Til næste år er det Christinas og min yngste svigerindes tur. Jeg glæder mig til at se de to i den samme stoltheds-aura som Ditte er klædt i for tiden – den er meget flatterende.

Til næste sommer kan vi alle tre gå og drille Christina med sangen “der er kun 1 hue, den er rød. Der er kun 1 hue, den er rød. For hvis huen den er blå, så er den alt for let at få. Der er kun 1 hue, den er rød“. Og til gengæld kan hun så drille os med at vi har brugt 3 år på at opnå de samme muligheder for videre uddannelse som hun har brugt 2 år på. Det bliver herre-hyl! Christina har lovet at finde på en sang der svarer til vores.

[OPDATERING]

Jeg fik taget et par billeder som jeg er rigtig stolt af ved lejligheden. De ryger i galleriet når jeg får taget mig tid til at det. Indtil da er her et lille anonymt stemningsbillede fra dagen.

Studenterchanmpagne!