Til alle kommentatorer

Jeg har indset at de indstillinger jeg har valgt til kommentarsystemet her på bloggen er lidt uhensigtsmæssigt. Hvis der rent faktisk er nogen der får forvildet sig ind på siden for at læse lidt af det jeg har skrevet, er det for besværligt også at skulle oprette en profil / logge ind bare for at få lov til at kommentere. Derfor har jeg nu ændret i et par indstillinger så folk bare kan skrive deres kommentar under hver indlæg (det kræver blot at man klikker på overskriften for at gå til indlæggets side). Jeg håber at denne ændring vil afføde lidt mere respons; Det er i hvert fald lettere tilgængeligt nu.

Det er stadig nødvendigt at oprette en profil / logge ind for at få adgang til at se familiebillederne i galleriet (der er hundredevis af Oskar og forskellige begivenheder).