Nyopdaget musik: Chanes

Kender du den der fornemmelse af at man bare får lyst til at lægge sig på gulvet og spasme over hvor fedt ens nyfundne musik er? Sådan har jeg det lige nu.

Jeg sad og lyttede til Kosmo på DR P2 (over nettet; tak til medielicensen) hvor de lagde ud med Chanes – Lights Off (feat. Karen O). Jeg var så vild med det at jeg afbrød opgaveskrivningen (ja, ok, der skal ikke så meget til, men alligevel) og gik på jagt efter nummeret som musikfil. Jeg prøvede med diverse fordækte søgemaskiner på nettet, men jeg fandt ikke noget brugbart før jeg prøvede Google der viste mig vej til en mere eller mindre officiel side hvor sangen (og hele albummet) kan downloades gratis. Lækkert. Hvis du ikke har noget imod electronica (musikgenre).

Jeg sidder lige nu og lytter til Smile. Sangen virker; Man bliver i stand til at smile af sine bekymringer, lægge dem til side og nyde øjeblikket. Det er det jeg elsker ved electronica. Det er mekanisk, repetitivt, til tider ligefrem koldt, men alligevel kan det (som al anden god musik) virkelig få en til at føle.

Find det hele her: chanes.bandcamp.com/album/dj-house-shoes-presents-an-experiment-in-instrumentation-2010

En tanke om “Nyopdaget musik: Chanes”

Der er lukket for kommentarer.