Kvalmende indsamling

Hej Danmarks Indsamlingen,

Jeg er meget imponeret over at I har fået samlet hele 130 millioner kroner ind fra en nation hvor medierne mener at der er finanskrise. Tillykke med det. Det glæder mig at I. og folk der har doneret, vil hjælpe medmennesker i nød i så stort et omfang. Det varmer. At I har valgt at give halvdelen af afrikanerkvindernes penge til Haiti ser jeg mest som et marketing-stunt, men det bestemmer I jo selvfølgelig selv.

Til næste år vil jeg råde jer til at skrue lidt ned for værterne – Jeg krummede tær over deres forestillede overraskelse over størrelsen af de donationer der kom ind. Jeg kunne ikke holde ud at se på det i mere end 5 minutter af gangen.

At det var kendisser der sad ved telefonerne og tog imod opkald kan jeg leve med. At de er valgt til at sidde der udelukkende på baggrund af at de er kendte og vil på TV er ikke særligt positivt. På den anden side har de måske ikke så meget andet at tage sig til.

Jeg håber i har det godt, og at pengene er givet videre til dem de var tiltænkt. Vi ses til næste år.

-Christian

En tanke om “Kvalmende indsamling”

Der er lukket for kommentarer.