Nyt legetøj: Cowon S9 og Shure SE210

Efter lang tids research, og konsultationer hos svigerfamiliens guru på området (Kristian), har jeg fundet frem til et PMP-system (“mp3-afspiller”) der overholder mine kvalitetskrav.

Lydkvaliteten er i højsædet hos Cowon, så jeg har valgt en af deres bedre afspillere, Cowon iAudio S9 32GB. Den minder meget om en iPod Touch, men er mere musik end den er GameBoy (ifølge anmeldelserne).

De høretelefoner der følger med afspilleren har jeg ladet ligge i æsken, og istedet tilsluttet de Shure Se210 øretelefoner jeg har købt samtidig med afspilleren. De er lydisolerende, hvilket gør at jeg bedre kan høre musikken uden at skrue for meget op, hvilket betyder at de er mere skånsomme for min hørelse. De får gode anmeldelser, og lever op til deres ry. Mit første indtryk er at lydkvaliteten er endnu bedre end forventet, men det er meget ubehageligt at tage dem ind og ud af øregangen.

Jeg købte det hele hos amazon.co.uk fordi det så ud til at de solgte varerne billigere end hos danske internet-butikker, og fordi de kunne levere samlet.

Pris:

  • Cowon S9: £246,07 (DKKR: 2127,94)
  • Shure SE210: £79,99 (DKKR: 691,73)
  • Tuff-luv etui: £20,20 (DKKR: 174,68)
  • Forsendelse + VAT: £75,07 (DKKR: 649,18)

I alt: £352,08 (DKKR 3.044,69)

2 tanker om “Nyt legetøj: Cowon S9 og Shure SE210”

  1. Shure SE210 er gået i stykker. Jeg har været meget forsigtig, men brugt dem meget. Lyden i den venstre højttaler spiller lavere end den højre. Jeg har være meget omhyggelig med at fjerne øresnask, men det lader til at det ikke er det der er problemet. Jeg burde sende dem retur.

Der er lukket for kommentarer.