At afinstallere Norton-pakken

Mit gratis Norton abonnement udløb for længe siden, så jeg tænkte at det var på tide at få programmet afinstalleret så jeg kunne få fat i en anden, mindre økonomisk og PC-belastende løsning. Afinstallationen resulterede i at jeg ikke kunne komme på internettet! Meget mystisk. Jeg har nu brugt lang tid med at finde fejlen, og det har vist sig at det var Norton selv der har installeret filer der har overtaget netkortet og forhindret det i at hente data fra netværket. Symantec / Norton vil sikkert forsvare det med at det er gjort i den bedste hensigt om at beskytte mig, men etisk finder jeg det ikke forsvarligt at brugeren tvinges til at gennemgå hele computeren for at få den til at virke efter hensigten.

Ninja Norton bruger ufine tricks. Jeg ville gerne skrive en guide til hvad jeg gjorde for at få netkortet til at virke igen, men jeg er sikker på at det allerede findes på nettet. Og hvis du læser dette, kan du også finde de andre guides. Held og lykke med Symantec og Norton – I fremtiden tror jeg at jeg vil finde mig en anden beskytter.