Velkommen til 2010

Godt nytår! Og tak for alt i 2009.

Vi holdt en hyggelig nytårsfest hos Christinas Moster Viv igår, sammen med Christinas Fætter Kristian, bror Martin og hans forlovede Katja – og deres hund Eddie. Maden var sammenbragt og bestod af diverse fiskeretter. Vi havde lakselasagne og bønnesalat samt en torsk som jeg selv har fanget på min første fisketur, tidligere på året. Jeg er vildt stolt.

Der blev spillet poker, røvhul og Sing Star (PS2) for underholdningens skyld. Oskar havde glædet sig hele dagen til at komme til fest hos “Tutte”, som han kalder Viv, og det virkede også som om han hyggede sig gevaldigt – ligesom vi andre gjorde. Han var rigtig dygtig til at have sine beskyttelsesbriller på da vi gik ned og afprøvede lidt fyrværkeri omkring kl. 20. Han kastede med de knaldperler jeg rakte ham, og var meget fascineret over at holde stjernekastere selv. Han var bare rigtig glad hele aftenen, men da vi spurgte ham om han ville ind og sove da klokken blev 22, tøvede han ikke et sekund med at gribe sin mors hånd og trisse ud på badeværelset for at blive gjort klar til natten.

Festen sluttede omkring kl. 2, men Kristian og jeg fortsatte med Sing Star Rocks indtil kl. blev 5. Det var sjovt, men ikke synderlig smukt, da mine i forvejen tvivlsomme sangtalenter blev yderligere forringet af at jeg er temmelig forkølet.

Viv var så sød at tilbyde at Oskar kunne sove videre hos hende, så jeg ikke behøvede at vække ham da jeg tog hjem. Kl. 9 var han vågnet af sig selv, så Viv ringede og sagde jeg kunne komme og hente ham.
Alt i alt en dejlig nytårsfest.