Nyt om Galleriet

RefleksivtHermed et lille indlæg om mit arbejde med galleriet. Som altid vil jeg minde om at du vil kunne se mange flere billeder hvis du er logget ind her på bloggen (se metadata, nede i kolonnen til højre), da jeg sørger for at billeder af f.eks. Oskar og andre familiemedlemmer ikke lægges på nettet til frit skue.

Jeg har lavet en back-up på denne webserver af alle mine fotografier, hvilket gør det meget lettere og hurtigere at lægge billeder over i galleriet. Dette betyder at jeg på det seneste har tilføjet virkelig mange billeder. For at gøre disse tilføjelser lettere overskuelige for andre (dig), har jeg tilføjet nogle dynamiske albums. Disse er:

  • Nylige opdateringer – der viser de albums jeg senest har tilføjet. Giver et overblik over hvad jeg arbejder med at lægge ind.
  • Mest sete emner – Der rangerer de enkeltbilleder der er blevet klikket på oftest. Hvad har andre brugere fundet interessant nok til at studere nærmere?
  • Tilfældige emner – Der viser et udpluk af alle de mange billeder der efterhånden ligger i galleriet. Sjovt at bruge hvis man vil se sig lidt omkring derinde.

Jeg lægger et stort arbejde i at dele alle mine billeder. De gør mig glad; En glæde jeg håber at kunne give videre til dig hvis du vil lade mig.