Hvor blev Jazz-festivalen af?

For andet år i træk har jeg præsteret at gå i månedsvis og glæde mig til at tage til Copenhagen Jazz-festival, for at høre god musik, og så ende med ikke at få set en eneste koncert. Det er synd og skam. Jeg kan godt finde på en masse dårlige undskyldninger og give Oskar skylden, men jeg er udemærket godt klar over at det eneste der har holdt mig derfra er min egen dovenskab.

Da jeg var i Livgarden tog vi til et par koncerter under festivalen. Året efter brugte vi det som en god mulighed for at mødes igen. Efterfølgende er det gledet lidt ud i sandet, på trods af at jeg rigtig gerne ville se mine garder-kammerater igen; De er måske nogle af de bedste menneskerjeghar mødt. Det er ærgeligt at en postnummer-difference på 5240 (8000 Århus – 2760 Måløv) er i vejen for at vi kunne ses noget oftere.

Til næste års festival – der skal det være anderledes! Jeg skal til samtlige koncerter og høre alt det bedste! Der skal grines og skåles og opleves uforglemmelige ting. Ja, du – til næste år…