Kings Of Leon koncert i Forum

Dagen derpå. Bandet leverede præcis så god en koncert som jeg forventede af dem. Jeg fik skrålet med på de tekster jeg kunne og mine arme var i vejret indtil flere gange. Gaffas anmelder, Christian Erin-Madsen, har skrevet en anmeldelser der beskriver begivenheden svarende til min egen oplevelse. Det eneste jeg har at tilføje er at jeg havde forventet lidt mere improvisation og spontanitet fra bandet; Men som jeg blev enig med Kristian om, fik man til gengæld et lysshow der komplimenterede lyden godt.

Vi startede aftenen, Kristiann og jeg, med at tage på Biscaya. Vi blev lidt forsinkede pga. den gode mad og ankom først til Forum da White Lies var nået til To Lose My Life, hvilket dog er det af deres numre jeg kender bedst.

På vej hjem fra koncerten rendte vi på min underbo, Pernille, og hendes søn og Gry, som er en anden der bor i samme bebyggelse. Måløv er tilsyneladende Kings Of Leon-fan-hovedstaden (5 mennesker! – mindst!).