Sommerferie 2009

Så er der langt om længe sommerferie igen. Det er hele 2 semestre siden jeg sidst havde 2 måneders sommerferie, så nu er det tid til lidt velfortjent hvile og restituering.

Jeg har ellers talt med folkene på radiologisk afdeling på Glostrup Hospital om at arbejde der i en del af sommerferien, men jeg har takket nej. Jeg kunne godt bruge pengene og erfaringen men efter at arbejde med Pleje & Omsorg et helt semester, inklusive 10 ugers social- og sundhedsassistent-arbejde på et geriatrisk sengeafsnit på hospitalet (“at hente kaffe og skifte voksen-bleer”), har jeg brug for at nulstille hjernen… Jeg tager det som en stor kompliment at de har virket så interesserede i at jeg kommer og arbejder hos dem. Jeg håber at få samme mulighed til næste år.

I løbet af sommerferien skal jeg:

  • Slappe af!
  • Ordne praktiske ting herhjemme.
  • Arbejde på posthuset for at undgå at gå fallit.
  • Til Kings Of Leon koncert! (fødselsdagdsgave)
  • Til Bornholm med familien.
  • Evt. nørde radiografi så jeg er klar til næste semester.

Måske bliver der også tid til at spille lidt basket ball eller World Of WarCraft, blive lidt solbrunet og måske endda at få en is. Glædelig sommer!