Gruppe, jeg angrer

Jeg føler inderligt at jeg lader min gruppe i stikken: Vi har skrevet opgave siden torsdag d. 12, og den skal afleveres fredag d. 27, og indtil videre har jeg ikke rigtig bidraget med noget. Undskyldninger er der rigeligt af, men lige meget hvad har det indtil nu betydet at gruppen jeg er i mangler 25% af arbejdskraften. Indtil videre virker de meget forstående, men jeg har alligevel rigtig dårlig samvittighed og føler at jeg lader dem i stikken. Min frygt er at deres tålmodighed slipper op og at de ikke vil skrive opgave med mig igen.

Et kort resume af begivenheder:

  1. Fredag bliver Oskar syg, med opkast og tynd mave.
  2. Søndag hopper jeg med på den vogn.
  3. Torsdag er jeg rask nok til at komme til vejledningstimen, omend det er med panisk kontrol af afstanden til de nærmeste toiletter på min rute.
  4. Fredag bliver en der står mig nær så syg at personen må indlægges, og jeg bruger dagen på at ordne det praktiske.

Hvad bliver det næste?