Buster Bøllingtofts Blogspot

Det er naturligvis mere interessant hvis man kender personen privat, men lige for tiden følger jeg med i Jimmie Bøllingtofts blog. Den er lige begyndt, her i januar, og drejer sig om hans gøren og laden i forbindelse med sit studieophold i Singapore.img_0613

Ud fra hans indlæg har jeg forståelsen af at han gerne vil opretholde et vist kvalitetsniveau af sine indlæg, så alt tyder på at det nok skal blive en interessant blog med gode indlæg. Det seneste indlæg bød på illustrationer i form af billeder fra weekendens udskejelser, hvilket gør det hele en del mere interessant end blot en tilsyneladende endeløs strøm af tekst som der er mange bloggere der producerer. Det er ikke særligt interessant på længere sigt, og det er derfor bare endnu et plus at Jimmie lægger den energi i indlægget der skal til.

Det lyder måske som om jeg har tårn-høje forventninger til underholdningsværdien af denne blog, så jeg vil lige pointere at det jeg synes er fedest er bare at følge med i hvordan han vælger at dokumentere en begivenhedsrig periode af sit liv.