Et helvede i garderoben

Min kusine inviterede til fødselsdagsbarfest i aftes/nat. Det var rigtig sjovt at være i byen med nogle dejlige mennesker for første gang i lang tid. Det er sjældent man får mulighed for at få luftet fjerene når man har ansvar for så meget. Men i aftes lykkedes det og det var fedt.

Aftenens joke blev naturligvis leveret af mig men den tæller ikke da ingen hørte det: En af pigerne havde sin cykel med rundt i byen og da vi gik fra den ene bar til den anden blev vi enige om at den var smart at have med. Jeg nåede at tilføje “Jaja, men den er et helvede i garderoben!” men det lod ikke til at der var nogen der hørte den. Jeg gik og klukkede for mig selv over det jeg havde sagt og genfortalte episoden til Christina da hun spurgte.

Det er en af de historier der skal sluttes af med “man skulle nok have været der”, og mit alkoholindtag gjorde nok at jeg synes at jeg var lidt sjovere end jeg egentlig var. Men nu er episoden foreviget.