Klar til at være klar til prøven

Jeg skal til klinisk prøve den 15. december. Jeg får konstant ros for det arbejde jeg laver på radiologisk afdeling og får at vide at jeg er så langt foran niveauet for semesteret. Lige så rart som det er at høre, ligeså frustrerende er det at lave de ugeopgaver der er en del af studiet i klinikken. Jeg kan godt se pointen i opgaverne. De er et glimrende værktøj til at arbejde koncentreret imod et givent mål. Men når jeg allerede har passeret semesterets mål forsvinder pointen i at lave opgaverne. Jeg ved det lyder som om jeg har for høje tanker om mig selv, men jeg prøver bare at skildre min uddannelsessituation som den ser ud nu.

Jeg er virkelig begejstret for min uddannelse, og jeg håber bare at jeg kan holde fast med min nuværende gejst i de kommende 5 semestre også.