Tingene er som de skal være

Hej trofaste læsere af min weblog. Jeg sætter stor pris på at I har informeret mig om at min hjemmeside har været nede. Jeg har, som du kan se, rettet bod på dette og skriver hermed en lille notits om den glædelige begivenhed.

Jeg ved hverken hvornår, hvorfor eller hvordan det skete at alt hvad jeg havde lavet gik i stykker. De gode folk hos Servage har heller ikke formået at belyse dette så vi må lade det stå hen i det uvisse. Hvor længe sitet har været nede ved jeg ikke, for ærlig talt, har jeg ikke været her forbi selv siden sidste gang jeg skrev. Det er en del måneder siden. Der er sket meget siden da, og jeg håber på at kunne finde tid til at skrive et ord eller to her på webloggen. For mig er det vigtige ting der er sket, og de burde nævnes i et eller andet omfang. Alligevel vil jeg ikke love noget, fordi det er ikke ren forglemmelse at jeg ikke har skrevet noget de sidste par måneder; Jeg har reelt ikke haft tid.

Webloggen er en nærmest terapeutisk refleksionsøvelse over mit eget liv, og på den måde ved jeg den er vigtig. Jeg vil derfor forsøge at skrive lidt oftere end hver fjerde måned.

Indtil næste gang vil jeg sige tak fordi du har læst med. Det sætter jeg større pris på end du aner. Jeg skriver for min egen skyld, men alle der er interesserede er velkomne til at følge med; Og ikke mindst fortælle mig om hvad de synes om det jeg laver.