Barnedåb

Så er han døbt: Oskar Theodor Hammer Nielsen.

Min dejlige lille guldklump har nu på alle måder fået et officielt navn. Det skete ved en hyggelig ceremoni i Måløv kirke, og efterfølgende havde vi arrangeret spisning og hygge i vores fælleshus. Tak til alle der kom. Tak for gaverne til Oskar. Og en særlig tak til Viv for hjælpen før, under og efter festen – Vi kunne ikke have gjort det uden dig!

Oskar var rigtig dygtig i kirken. Han sad bare og hyggede sig under prædikenen, og under selve dåben så han bare interesseret til mens præsten, Lisbeth Hannibal, kom vand i hans ellers nyvaskede hår. Det var kun de sidste 10 minutters tid i kirken, at Oskar var begyndt at blive træt, og så syntes han vist også at den dåbskjole var lige lovlig varm at have på.

I kirken havde jeg et lille, sørgmodigt smil på. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på, at både min mor og min mormor ville have elsket at se Oskars dåb. Sådan skulle det ikke være, men jeg kan godt lide at tro på at de medvirkede i ånden alligevel. Jeg ved at min far havde svært ved at min mor ikke var der.

I fælleshuset var der dækket op til en stor buffet. Som altid fik vi overvurderet folks sult så lige nu bugner vores køleskab af lækre rester. 25 mennesker spiser mindre end man skulle tro. Udover denne lille fejlberegning i provianteringen, og det faktum at den undertrøje jeg havde på under skjorten fik mig til at kamp-svede under min ellers fine tale, så gik festen rigtig godt. Der blev givet ros fra gæsterne, og mere kan man ikke forlange.

Gaverne til Oskar var allesammen rigtig flotte, og overraskende nok var der ikke en eneste af dem der skal byttes. De var meget varierede og velvalgte og Oskar får helt sikkert glæde af dem.

Jeg havde mit kamera fremme, men fik ikke taget nogen billeder. Hr. Larsens kamera blev vist brugt flittigt, så når jeg får fingrene i de billeder, kan det være de kommer op i galleriet…

Alt i alt er Oskars dåb gået over alt forventning, og det er vi meget taknemmelige for.

En tanke om “Barnedåb”

Der er lukket for kommentarer.