Hvem stjæler fra tre måneder gamle børn?

Basson Grande Brun/PlatinI går, mellem klokken 11 og 14 blev vores barnevogn stjålet. Ifølge nogle af børnene i bebyggelsen har en høj, slank, gråhåret mand haft den uanstændighed at løbe væk med Oskars nye Basson Grande. Denne sølle undskylning af en mand har båret den ud af opgangen og løbet af sted gennem bebyggelsen, over legepladsen, ned ad stien og ud på vejen ved krydset af Smørumvej og Måløv Byvej, hvor børnene ikke måtte følge efter ham. Tænk at den eneste grund til at man slipper af sted med den slags er at man stjæler fra et område med artige og ærlige børn. Oskar skulle gerne blive en af disse smukke unge mennesker. Nu må han desværre undvære eftermiddagsluren på vej ned at handle sammen med mor og far. Ikke flere ture i parken. Ikke noget med længere ture ud i det ganske danske land. Tre en halv måned gammel og allerede udsat for ligegyldig kriminalitet. Velkommen til verden skat – Det er et lortested at leve.

En tanke om “Hvem stjæler fra tre måneder gamle børn?”

Der er lukket for kommentarer.