Skolesommerferie

For første gang siden 2002 kan jeg fra i dag nyde en vaske ægte skolesommerferie. Ikke bare 2, heller ikke 3, men hele 9 uger skal der gå før jeg skal fortsætte min uddannelse. Det er nu at den forsømte barselsorlov skal indhentes. Nu kan Christina og jeg nyde vores lille familie uden at jeg får dårlig samvittighed over ikke at læse lektier til i morgen.

Desuden skal der trænes, både basket og styrke. Der skal ske et eller andet med min hjemmeside. Jeg har et par projekter jeg har lovet at se på for og med forskellige folk. Jeg har faktisk et meget fornuftigt program at lægge. Lad os se om jeg kan få gennemført alt hvad jeg har sat mig for. Indtil videre har jeg sat mig for at ønske god sommer. Så, god sommer!

En tanke om “Skolesommerferie”

Der er lukket for kommentarer.