Så er der billeder af guldklumpen

Jeg har udvalgt et par fotografier og lagt dem i galleriet. Der er skrevet en lille forklaring, eller beskrivelse, af hver enkelt billede. Billederne strækker sig fra da Christina fik veer, og indtil et par dage efter fødslen.

Bemærk: Hvis du ikke kan se/finde billederne er det højst sandsynligt fordi du ikke har adgang til dem endnu. For at beskytte vores privatliv, bare en lille smule, har jeg sat begrænsninger på visse dele af galleriet. Hvis du registrerer en brugerkonto, endten her på bloggen eller i selve galleriet, vil jeg give dig adgang til billederne så snart jeg har genkendt og godkendt dig. Måske en smule besværligt til at begynde med, men jeg synes klart det er den bedste løsning.

2 tanker om “Så er der billeder af guldklumpen”

Der er lukket for kommentarer.