25. fødselsdag

Så er den første firehundrededel af vejen til 10.000 tilbagelagt! Når man ser sådan på det føler man sig helt ubetydeligt ung. Ikke fordi jeg føler at jeg er ved at blive gammel. Tværtimod føler jeg at jeg er lige der hvor jeg har lyst til at være. Der sker tilpas mange spændende ting i mit liv lige for tiden, så jeg synes ikke rigtig der er noget jeg mangler, eller er bagud med. Det havde nok været noget andet hvis jeg stadig arbejdede på posthuset og ikke gik og ventede på min førstefødte. Christina har ellers været en smule tentativ omkring emnet, fordi hendes fætter Kristian vist nok ikke syntes det var så opløftende at fylde 25 her for et par måneder siden.

Jeg har fejret dagen ved at tage en kage med på arbejde (som jeg ikke måtte indrømme at Christina havde bagt, fordi hun ikke synes den var pæn nok til hendes ry), og senere tog vi til København for at spise på Biscaya og se Flammen & Citronen i Imperial. Alt i alt en dejlig dag. Af decideret fest bliver der ikke så meget af, men den 20. marts inviterede jeg den nærmeste familie til Påskefrokost/Fødselsdag for mig, hjemme hos far. Det var også en dejlig dag og folk hyggede sig. Det er rart at se hele den pukkelryggede fra tid til anden.

En tanke om “25. fødselsdag”

Der er lukket for kommentarer.