Karakter for første delprøve

Jeg er glad for og stolt over at kunne prale af min karakter til delprøven. Jeg fik 10, og det er jeg rigtig tilfreds med. Ikke mindst fordi det betyder at jeg ikke kan undgå at bestå Anatomi & Fysiologi lige meget hvor dårligt jeg klarer det til 2. delprøve, sidst på semestret. Jeg er ikke meget for at sammenligne mig, karaktermæssigt, med mine klassekammerater, men da jeg de efterfølgende dage skulle høre på “var det dig der fik 10? Ja jeg tænkte det nok!”, har jeg altså gjort det alligevel. Jeg var den ene af to der fik den højest opnåede karakter, 10. Det mest skræmmende er at gennemsnitskarakteren for alle 31 elever er 3,3. Jeg har stadig ikke helt vænnet mig til den nye skala endnu, men et gennemsnit på 3 lyder lavt i mine ører. (Alle fra klassen har adgang til alle karaktererne der er anonymiserede.)

Desværre har vi ikke fået en rettet udgave af prøven tilbage, men blot en kopi af det vi afleverede. Derfor kan jeg ikke engang læse op på det jeg må have svaret forkert på. Jeg synes det er en lidt mærkelig indstilling fra skolens side, men da jeg alligevel bestod kan jeg vel bare gøre som jeg fik besked på nede på studiekontoret; “smile og sige det var godt.”

Indtil videre har fars respons været den sjoveste: “10?! Sådan en UG dreng – vor herre bevares!”