Første delprøve afleveret

Så er jeg hjemme igen efter 1½ times skriftlig prøve i Anatomi og fysiologi. Jeg har læst og terpet de sidste par dage, så det er rart at have lidt fri — til at gøre rent i lejligheden, så der er klar til at vi kan holde Dittes fødselsdags i morgen. Gad vide om der snart bliver tid til at spille SimCity 4?

Prøven gik som den skulle. Der var som der plejer spørgsmål jeg ikke kunne svare på, men jeg har gjort det så godt jeg kan, og det må være tilstrækkeligt. Så er der bare tilbage at vente et par uger på at få besvarelsen retur, med en karakter på.

2 tanker om “Første delprøve afleveret”

  1. Jeg er rigtig glad for studiet! Jeg er lige begyndt, og vi har ikke haft mange andre fag end Anatomi og fysiologi endnu, men det billede jeg har af det overordnede forløb og opbygning tiltaler mig meget: Lige dele teknologi, teknisk snilde, pleje/omsorg og menneskeforståelse. Jeg har heller ikke været i praktik endnu, men jeg har også på fornemmelsen at det arbejde jeg skal ud og udføre efter uddannelsen kommer til at passe mig, og det er det jeg er mest begejstret over. :)

Der er lukket for kommentarer.