Knogleskørhed

Ahh, Anatomi og fysiologi herunder topografisk anatomi og billedanatomi. En halsbrækkende titel på et fag. Det går stærkt i timerne i skolen. Alligevel virker det som om at jeg er en af de få der kan følge med. Med et venligt smil er jeg blevet beskyldt for at være en kloge-Åge, en hjerne, og at føre mig frem i timerne. Der er bare et eller andet interessant i at kunne navnene på samtlige knogler, arterier og vener i kroppen, samt at vide hvordan de virker og er i konstant fornyelse.

Der er prøve om to fredage. Trochanter major og Collum chirurgicum skal sidde fast til den tid, så der skal repeteres en del. Det samme skal der med vena cava superior og arteria subclavicularis, for dem har vi, pga. en masse rod i planlægningen, endnu ikke modtaget undervisning i. Der er mange faktorer der spiller ind i eksamensstress. Dette var en lille håndfuld af dem.