Kvalmevarsling

Jeg ville bare lige nedfælde, hvor glad jeg er, for at være sammen med Christina. Hun er altid rigtig sød ved mig. Vi griner, og har det sjovt hver dag. Hun laver mad til mig, og hjælper mig på vej, når det er min tur. Vi deler de huslige opgaver fornuftigt. Vi kan tale om alting, og hun er god til at være der for mig igennem svære tider. Det lyder jævnt, kedeligt og kliché-agtigt, men det er disse, og mange andre ting, der gør, at jeg stadig går rundt, og er helt nyforelsket i hende. Jeg er glad og stolt over, at vi skal være forældre til det samme barn om et par måneder.

2 tanker om “Kvalmevarsling”

  1. Indlæggets titel er næsten synd, for det, du giver udtryk for, tror jeg ikke giver nogen mennesker kvalme. Det bliver man da kun rigtig glad for at høre – det er rart at det går jer så godt. :)

  2. Tak. :)
    Titlen var for at afskrække folk fra at kommentere indlægget negativt (det bedste forsvar … ), men jeg kan godt se hvad du mener.

Der er lukket for kommentarer.