Ny seng

Vi besluttede os for at købe en seng. 200 cm x 140 cm springmadras skal ikke længere være platformen for vores nateventyr. Vi har været i IKEA og Daells Bolighus og se efter en ramme, men vi besluttede os for ikke at gå på kompromis med kvaliteten, så en laminatramme med gråmalede jernben var ikke en mulighed. Jeg har nogle penge lagt til side til “investeringer”, og en ordentlig seng, der kan holde i tusind millioner år må kunne kaldes en sådan. Vi endte med at tage i Danbo, hvor vi fandt en gedigen egetræsramme. Den kostede lidt ekstra men det var der som sagt sat penge af til.

Efter al den snak om kvalitet og luksus, virker det nu lidt fjollet et fortælle at vi, efter at have hentet sengen (følgende mandag, da Danbo kun havde den på fjernlager), kørte i Jysk efter billige madrasser, men de gav os et godt tilbud. Vi fandt nogle madrasser til 1000 kr stykket, en topmadras og et par lagener – Samlet pris 2037,- Jeg tænkte med det samme at det da ikke kunne passe, men den flinke, tydeligvis meget udkørte ekspedient fik sin vilje. Vi bar tingene ud på ladet til de andre varer og kontrollerede kvitteringen. Det viste sig at hun ikke havde set at der stod endnu en madras, slet skjult af skranken, og fik derfor ikke tastet den ind. Da vi var kommet ud og jeg fortalte Christina og Martin om det gode tilbud begyndte min kære bror straks at kalde mig ting og prøvede at få mig til at gå ind og fortælle det. Det var lige ved at lykkes ham, men jeg har stadig dårlig samvittighed og en tusse ekstra på lommen efter den dag. Mine efterrationaliseringer går på at Hr. Lars Larsen har hvad han har fordi han ikke giver sine ansatte nok i løn. Når lønnen ikke svarer til arbejdet har medarbejderne svært ved at motiveres. Umotiverede og trætte medarbejdere laver fejl. En fejl af Larsen som jeg ikke har tænkt mig at betale for. Slutstillingen: Lars Larsen – millionær; Christian Hammer – kr. 1000,-

Jeg ved stadig ikke om Martin sagde de ting for sjov, eller om han mente at jeg skulle gå derind og betale. Han er god til at gøre mig usikker og føle at jeg gør noget forkert. Måske er jeg bare får dårlig til at læse hans (krops)sprog og forstå hvornår han laver sjov.