Det obligatoriske juleindlæg 2007

Så er den kommet, og gået. Julen 2007. Den første sammen med Christinas familie. Den første med barn (det påstås at de kan sanse på dette stadie så den tæller!). Den første på mange andre måder, men især den første uden mor.

Det har ikke været så slemt som jeg havde frygtet det ville blive. Der har været dage hvor det er blevet for meget, men det har også været rart med alle juletraditionerne til at mindes de gode ting. Mor elskede at julehygge, og den varme hun spredte imens hun gik og pyntede op og spillede hendes julesoundtrack kan stadig mærkes.

Igen bliver jeg mindet om hvor glad jeg er for Christina. Hun er også en ægte julegris, og det er dejligt at være i nærheden af hendes julebageri og engagement når der skal laves dekorationer. Vi fik også sendt vores julekort afsted i år – noget vi aldrig har gjort før, men som vi sikkert vil gentage på grund af al den positive respons vi har fået.

Gaverne skal også lige nævnes. Christina har koordineret det meste, og vi har sammen fundet nogle gode gaver til hinanden og familien. Vi har sågar holdt budgettet! Næsten størstedelen af hvor tilfreds jeg er med årets jul skyldes vores gaveindkøb. Christina er glad for det hun har fået af mig, og jeg er glad for de forfriskende få jeg selv har modtaget. Måske skulle jeg heller ikke skrive nogen ønskeliste i fremtiden?

Glædelig jul til alle.