Efter-fraflytningssyns-himmel

Opsamling. Mine bange anelser blev gjort til skamme i mandags, da jeg kl. 9:30 afbrød postomdelingen (efter aftale med nærmeste leder, naturligvis) og drog mod Egebjerg. Inspektøren så sig nærmest måbende omkring i den tomme lejlighed. “Sådan skal der bare se ud. Jeg skulle lige til at spørge hvem fa’en har du fået til det?” – Så fik jeg alligevel noget ud af det år jeg brugte i Livgarden på at lære at pudse støvler og vaske gulve! Assistenten var i tvivl om om der overhovedet skulle males, men det mente Allan alligevel ikke der var nogen tvivl om. Der var styr på rengøringen, papirerne, nøglerne og jeg havde fået lavet en skriftlig aftale med den nye lejer om at tingene i kælderrummet er hans.

Efter normalistandsættelsesbeløbet er trukket fra får jeg ca. halvdelen af indskuddet tilbage. Jeg tror de penge bl.a. skal gå til indretning af børneværelset. Det er rart, langt om længe, at have den lejlighed ude af verden.