Forandringsfrygt

Jeg føler angst, nu hvor jeg har udskrevet opsigelsen til mit arbejde. Den skal afleveres i morgen. Den 20. januar er det slut, og et nyt kapitel kan begynde. Er det et dårligt tegn at have lyst til at kravle over i et dunkelt hjørne, eller er det bare min forandringsfrygt der skal overvindes?

2 tanker om “Forandringsfrygt”

  1. Jeg er sikker på, at det nok skal blive godt med noget forandring; det der postvæsen er da vist bare en midlertidig modedille, der alligevel snart bliver outsourcet til indien :D

    Gode CH, jeg tror det bliver rigtig spændende at komme i gang med noget radiografisk arbejde, og tænk, når man har en lille bebs at komme hjem til, skal det nok blive godt!! Jeg glæder mig til en dag at se jeres nye residens – lad der nu ikke gå alt for lang tid! ;)

    I må have en rigtig glædelig jul – jeg håber det bliver en dejlig en af slagsen!

    Mange hilsner
    Mads (& Birgitte)

Der er lukket for kommentarer.