Serverskifte

Så er hele sitet ved at være flyttet efter en desværre nødvendig flytning. I stedet for at gå tilbage til one.com (hvor jeg tidligere har haft en konto, som jeg ikke var tilfreds med) har jeg valgt at betale lidt ekstra for en uendeligt meget bedre service.

Med Servage.net får jeg alt — alt, og jeg vil ikke engang tilføje “hvad jeg kunne ønske mig“, for jeg får mere end det. Du kan selv se deres produktbeskrivelse igennem, men jeg vil fremhæve pladsen (360 + 25 GB), support (24/7) og muligheden for uendeligt mange domæner på samme konto. Kodeordet for deres service er faktisk “uendeligt“. Deres hvervesystem (hverv en kunde, så får I begge 25 GB ekstra plads og du får 2 måneders gratis hosting) gør at man, teoretisk set, kan have et gratis webhotel med uendelig plads. Hvis det lyder som noget du kunne bruge må du naturligvis meget gerne bruge en af mine kupon-koder.

Men nok reklame. Det skulle egentlig bare have været en servicemeddelelse.