Som varmt brød

En af de ting jeg har været urolig for, ved denne flytning, er om det hele er foregået for hurtigt. Christina og jeg har intet problem med, at vi allerede skal flytte til december, efter kun 3 ugers varsel. Om andre, der helst skal overtage vores lejlighed så snart vi er ude af den, er klar til det, med så kort varsel, har plaget mig lidt.

Jeg kørte til Telegrafvej og smed vores lejlighedsopsigelse i Almenbos postkasse onsdag aften. De havde den torsdag morgen, hvor de allerede havde behandlet den og sendt tilbud ud til folk på ventelisten. Fredag aften ringede den første, for at høre om de måtte komme ud og se på lejligheden. I dag, lørdag, kl. 13:30 havde der allerede været 3 familier og inspicere vor ydmyge bolig. Alle interesserede. Nogen mere skeptiske end andre. Jeg tror nok vi skal få den afsat.

3 tanker om “Som varmt brød”

  1. Vi flytter til Måløv, nærmere betegnet Eskebjerggård. Det er et område der, hos nogen, har et ret dårligt ry, ligesom Grantoften i Ballerup, men det _er_ faktisk blevet bedre.

Der er lukket for kommentarer.