DU kan også blive kommentator

Det er naturligvis helt valgfrit, men hvis du alligevel læser disse indlæg, og har en mening eller bare en reaktion på det skrevne, er du meget velkommen til at skrive en kommentar. For at undgå internet-spam er det nødvendigt at oprette sig som bruger (mit filter har fanget 160 spam beskeder allerede. Tak Akismet). Det virker måske som en uoverkommelig opgave men tager alligevel kun 2 minutter. Efter oprettelsen kan man følge et link der er knyttet til hver post (højst sandsynligt kaldet “Kommentar” her på siden) og skrive løs. Som sagt er det selvfølgeligt helt valgfrit, men en kommentar viser mig at der er interesse for det jeg skriver. Du er også velkommen til at sende en e-mail, hvis det du vil sige ikke vedrører det enkelte indlæg eller eventuelle andre læsere.