Jordemoderen

Her til morgen var vi til jordemoderen for første gang. Hovedsageligt fik vi bare en masse papirer og en masse informationer vi allerede har fået før, gennem venner og lægebesøg. Desuden går Inga, som jordemoderen vi talte med hedder, på efterløn på næste onsdag, så ikke engang mødet med hende var særligt væsentligt for os.

Det vigtigste af hele besøget var at hun lyttede efter babys hjerterytme. “Du er kun i 14. uge, så det er lidt for tidligt for at man kan høre noget. Desuden kan det blive endnu sværere hvis man har lidt ekstra på maven… Men vi kan godt forsøge alligevel.” Med en smule skuffelse, over udsigterne til ikke at høre noget som helst, så jeg til at hun satte den lille maskine til Christinas mave. Ledte i 2 sekunder. Og fandt en høj og klar 110 – 150 slag i minuttet-trommerytme uden besvær. Igen fik jeg en glædelig overraskelse over den lille orm. Jeg tror det bliver det bedste barn i verden.