20. august. 2007

Vi havde tilbudt at hjælpe et vennepar, der var gravide, hvis fødslen gik igang om natten, hvor de ikke havde mulighed for at få den førstefødte passet. Da mobilen ringede kl. 03:15 gik der ikke 5 minutter før vi sad i bilen, på vej mod Hillerød. Vi var på sygehuset efter 28 minutter – Hurtigere end både mormor og farfar. Sønnen, 2 ½ år, blev overdraget til os og efter barnesædet blev flyttet til KIA’en trillede vi hjem til dem for at vente. Alt gik som smurt. Ingen problemer med at få drengen lagt i seng igen, selvom han var i sin gode ret til at være besværlig omkring kl. 4 om natten. Kl. 6 gav vi besked til arbejdspladserne, og kl. lidt over 8 fik vi at vide at fødslen var overstået og alt var som det skulle være (~4 timer fra begyndelse af veer til overstået fødsel). Ved 10-tiden tog vi til sygehuset igen for at hilse på den lille nye og ønske tillykke. Kl. 13 vendte vi næsen hjemad med den der rare fornemmelse, som man får inden i, når man hjælper folk der sætter pris på det.