Dannys fest

Før jeg begyndte i skole lærte jeg Danny at kende. Det var en glædelig overraskelse da vi fandt ud af at vi skule gå i folkeskoleklasse sammen. Efter et halvt års tid i 1. G begyndte vi at miste kontakten. Over de seneste par år har vi forsøgt at genoprette kontakten, og det seneste forsøg foregik i lørdags, hvor Danny holdt en grillfest for mange af sine gamle venner.

Jeg blev inviteret og tog med, fordi det altid er interessant at se, om man har noget til fælles med sine gamle kammerater. For det meste får man bare bekræftet, at ud over at man har befundet sig i samme lokale i store dele af ens barndom, er der ikke meget andet at komme efter. Det var for størsteparten også tilfældet ved denne komsammen. Det skal lige siges, at jeg ikke mener at dette er negativt – Jeg mener bare at man skal være realistisk omkring sine forhold. Især efter gymnasiet så jeg undrende til mens folk stortudede fordi de ikke mente at de ville holde kontakten.

DSCF1819Alt i alt var det en rigtig hyggelig aften. Specielt sjovt var det at se Mortens ansigt da han fandt ud af at jeg har haft en kæreste de sidste 2 år uden at han var klar over det. – Min eneste kommentar? “Du har aldrig spurgt!”

Desuden endte 3 af os (inklusive mig selv, naturligvis) i poolen til en klassisk midnatsdukkert.

Casper tog et par billeder som jeg efter et par omveje og stavefejl fik adgang til at hente fra hans FTP dagen efter. Det bedste af mig selv har jeg føjet til dette indlæg. Hvis teknikken tillader det kan det være at der kommer flere senere.