Fitness

Fitness er egentlig et utrolig fesent ord. Alligevel er det mere rammende end træning eller motion. Derfor: Jeg går til fitness!

Gennem hele folkeskolen og gymnasiet var jeg lidt af en sofakartoffel. Min far drillede mig med at jeg var så høj, fordi jeg altid bare lå og så fjernsyn. Min fysiske aktivitet var forbeholdt gymnastiktimerne, og i perioder også håndbold/badminton/basketball et par aftener om ugen. Det skulle ændre sig i militæret.

Rekruttiden ved den Kongelige Livgarde er i forvejen ikke en blid omgang, og min mangel på fysisk (og psykisk) styrke gjorde ikke tilværelsen nemmere. Men jeg overlevede, og har lært en masse om mig selv. Før var jeg doven fordi jeg følte mig træt og rastløs og gad derfor slet ikke dyrke motion. Nu ved jeg, at når jeg er træt og rastløs, skyldes det netop mangel på motion. Derfor tager jeg, fra tid til anden, en tur forbi Trim Shop og slider let på deres tunge jern.

Min bror, Martin, har hjulpet mig meget med min træning gennem tiden, siden jeg blev færdig med militæret. For nyligt har vi sammen lavet et træningsprogram, der passer til mine behov. Det er et 3-delt program, der endvidere er delt op med et antal øvelser til dagene hvor jeg har rigelig tid til træning, og et til dage hvor jeg skal skynde mig at blive færdig.

Indtil videre har jeg kun brugt programmet 1 gang, men jeg er allerede rigtig glad for det. Jeg har smidt filen online, så tag et kig på det og fortæl mig hvad du synes. Og du er selvfølgelig velkommen til selv at bruge det hvis du kan!

Christians træningsprogram