Optaget til radiografuddannelsen

opaget syraskIdag dumpede brevet fra Sygepleje & Radiografskolen i Herlev ind ad døren. Som forventet tilbyder de mig en uddannelsesplads på hold 64, med studistart d. 1 februar 2008. Jeg havde håbet på at komme på et hold med start 1. september 2007.

Der er en slip med man skal returnere inden 5. august hvor man kan vælge

  • Optagelse til februar, men opskrivning på venteliste til septemberholdet hvis de får afbud fra andre ansøgere.
  • Ingen ventelisteplads, men optagelse på februarholdet.
  • Ingen optagelse, overhovedet.

Fordelene ved at starte til september er at jeg kommer igang et semester før og har det at koncenterere mig om. Til gengæld udskyder det min vished om optagelse. Så er der igen tvivl om hvor vidt jeg pludselig kan begynde til september istedet for at forberede mig til studiestart i februar.

Jeg hælder mest til at acceptere studiestart til februar men jeg vil lige bruge et par dage til at overveje mulighederne før jeg indsender slippen.